Hot Foil Applicator

Wij adviseren om speciaal papier voor laser printing vanaf 200gr., of soortgelijk, papier te gebruiken.

Voor het beste resultaat gebruik je uitsluitend ‘hoge resolutie’ designs vanaf 300dpi.

Een laserprinter gebruikt geen inkt cartridges maar toner om een afdruk te maken. Toner is een poeder dat met een hoge temperatuur op een pagina gesmolten wordt. Dit is de enige inkt die gecombineerd kan worden met de folie van de Hot Foil Applicator.

Laserprinters zijn te vinden bij lokale elektronica winkels (bijvoorbeeld BCC of Mediamarkt) en online (bijvoorbeeld Coolblue). Mocht je geen laserprinter in huis hebben, dan kan je bij een print shop terecht.

U kunt uw eigen creaties maken met de Minc Inkt Toner Marker Pen. Tevens kan je de Hot Foil Applicator gebruiken met lijmpennen en zelfs met dubbelzijdig tape! Let wel op dat je altijd de overdrachtsmap gebruikt.

In plaats van de overdrachtsmap kan je ook normaal A4 papier gebruiken om jouw kaarten door de Hot Foil Applicator te halen.

Jazeker. U bestelt de leukste hot foil kaarten op onze webshop. Ontwerp je liever je eigen kaarten? Dit kan met onze Minc Inkt Toner Marker Pen.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen via email info@craftsandco.eu of bel naar +31 (0)20  261 4883.

Crafts&Co voor de beste hobby producten!

Bestelling & Levering

We streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Daarom worden bestelling op werkdagen, die voor 23:00 worden gedaan, de volgende dag geleverd.

Boven € 20,- zijn er geen verzendkosten. Tot een bedrag van € 20,- zijn er verzendkosten gebonden aan uw bestelling. Deze verzendkosten bedragen: €3,99

A4 Light Pad

De light pad heeft 3 verschillende intensiteit modes die je kunt activeren.

In de verpakking zit een USB-kabel met adapter. De light pad is daarom eenvoudig te gebruiken op normaal stroom of bijvoorbeeld aan te sluiten op een powerbank of computer.

Airbrush Set (inclusief Compressor)

Airbrush Set

Laat kinderen onder de 14 jaar oud dit product niet gebruiken zonder toezicht van een volwassene.

  1. Schakel de compressor niet snel in en uit.
  2. Zorg ervoor dat de compressor op een droge, schone en goed geventileerde plaats staat.
  3. De omgevingstemperatuur van de compressor moet tussen de 0 en 40°C zijn. Niet blootstellen aan direct zonlicht.
  4. Plaats de airbrush in de houder wanneer u deze niet gebruikt.
  1. Sluit het airbrush-pistool aan op de slang en de slang op de uitlaat van de compressor.
  2. Sluit de compressor aan op de adapter. Het aan/uit-lampje gaat branden.
  3. Druk op de rode knop om de compressor in te schakelen. Het pistool levert nu een kleine luchtstroom. Het product is klaar voor gebruik.
  4. Gebruik de pipet om inkt in de container bovenop het airbrush-pistool in te brengen. Tip: gebruik bij de eerste keer niet te veel inkt.
  5. Gebruik de bedieningshendel bovenop het spuitpistool om de verfafgifte te openen. Met de hendel en de spuitafstand kan de spuitgrootte worden bepaald. Aan de achterzijde van het pistool kan door te draaien de hendel worden afgesteld.
  6. Druk opnieuw op de rode knop om de compressor uit te schakelen.