Textiel Accessoires

Als je regelmatig met textiel in de weer bent, is het leuk om eens rond te neuzen naar nieuwe accessoires. BIij Crafts&Co hebben we accessoires in de aanbieding die interessant zijn voor verschillende categorieën textielhobbyisten. Wij zeggen: neem eens een kijkje! Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

Welke accessoires zijn er als je veel met textielprojecten bezig bent? 

Bij Crafts&Co selecteren we de mooiste, leukste en coolste accessoires iedere maand weer opnieuw. Onze shop wordt gerund voor hobbyisten, dóór hobbyisten! Dat betekent dus dat onze textiel-accessoires niet in één zin te vatten zijn. We hebben namelijk accessoires om zelf kleding te maken, om figuren te punniken, maar ook om je eigen kleding te verven en zelfs om een nieuw kleurtje te geven aan je sneakers! Neem eens een kijkje op onze productpagina’s tie dye en naaien en punniken. Dan zie je gauw genoeg of er iets voor je bij zit dat je goed kunt gebruiken! 

Uniek textielproject: verf je eigen sneakers! 

Loop je al een paar jaar rond op dat ene paar sneakers dat zo lekker loopt, maar waar je stiekem wel een beetje op bent uitgekeken? Geef ze een nieuw kleurtje of breng een zelf ontworpen print aan! Dat kan met de Crafts&Co Sneaker Textielverf Starterkit. Waarom dure nieuwe schoenen kopen, als je voor een paar euro in onze webshop een hele set verf aanschaft waarmee je je hele schoenenkast een make-over kunt geven? Geef je oude schoenen een tweede leven! De verf is bovendien ook geschikt voor andere soorten textiel, zoals broeken en shirts. 

Tips voor het werken met textielverf 

Wil je aan de slag met textielverf en kwast, maar heb je zelf niet zo’n creatieve geest of vaste hand? Dan is het alles-in-één textielverfpakket van Crafts&Co iets voor jou. In dit pakket zit namelijk niet alleen verf en kwasten, maar je krijgt er ook een aantal handige sjablonen bij. Deze stencils bevatten alle letters en cijfers en een aantal leuke versieringen die je zo kunt overnemen. Leuk om je eigen naam op een kledingstuk te verven, een mooi symbool op de borstzak van een spijkerjas aan te brengen of je oude jeans een upgrade te geven! 

FeedbackCompany
9,0
1064 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Tie dye terug van weggeweest: jouw guide voor tie dye creaties

Het leuke aan tie dye is dat je je creativiteit compleet zelf in de hand hebt. Daar houden we van bij Crafts & Co. Wil je aan de slag met tie dye? Lees onze tips en we wensen je veel plezier!

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1064 beoordelingen
Openingstijden 9,0

Adriaan Elligens

10,0

"SNEL BEZORGD DEUGDELIJK VERPAKT EN ARTIKEL DOET AAN VERWACHTINGEN ZOALS BESCHREVEN OP DE SITE"

Adriaan Elligens - 05-07-2022

Max Vos

9,0

"Leuke materialen, ruimte keuze"

Max Vos - 05-07-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.