Textiel Tools

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het maken van je eigen kleding, gordijnen of kussenhoezen? Of misschien ben je daar al veelvuldig mee bezig en ben je altijd op zoek naar de nieuwste tools om je textielhobby naar een hoger niveau te tillen? Bij Crafts & Co zijn we veel bezig met textiel en we hebben een aantal leuke tools voor je verzameld! Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

De leukste tools voor textielhobbyisten 

Naaien, punniken, borduren en eigen kleding verstellen en maken: dat was vroeger misschien een tijdlang iets dat je alleen van je moeder of oma kende. Dat is nu allang niet meer zo! Het maken van je eigen kleding of bedlinnen is leuk en duurzaam en je wordt er vanzelf handiger in. Het mooiste is als je daarbij gebruik kunt maken van de beste tools. Je kunt wel met goede moed aan een jurkontwerp beginnen, maar als je het vervolgens te stellen hebt met een botte naald, haperende naaimachine en stof waar de draden vanaf hangen, is de lol er al gauw vanaf. Verdiep je eens in textieltools! Je gaat er geen spijt van krijgen. 

Welke tools zijn handig als je werkt met textiel? 

Met trots kunnen we vertellen dat we bij Crafts & Co dé naaimachine hebben gevonden voor zowel beginners als gevorderden. Deze naaimachine heeft maar liefst 12 ingebouwde steken en kent geen geheimen voor zèlfs de grootste textielnitwits. Je kunt er kleine reparaties mee uitvoeren, maar de naaimachine is ook niet te beroerd om grote textielprojecten aan te pakken. Hij is in snelheid verstelbaar, heeft een verwisselbare automatische spoelwinder, een voetpedaal, handige bewaarlade en stroomkabel van comfortabele lengte. 

Daarnaast kunnen we het je aanraden om eens met een punnikmolen aan de slag te gaan.

Een punnikmolen, zeg je?

Jazeker, en saai is dat allerminst! Het is namelijk echt niet zo dat je ‘zomaar’ een streng wol in elkaar punnikt. Nee, je kunt er de leukste hobbyprojecten van maken! 

Originele tips voor punniken 

Nieuwsgierig geworden naar punniken? Dan hebben we wat tips voor je. Heb je er weleens over nagedacht om sierdetails te punniken voor op truien of vesten? Of misschien vind je het leuk om een zelf ontworpen sleutelhanger in elkaar te punniken? Voor het geval er iemand in je omgeving net bevallen is: punnik een kraamcadeau! Van het gepunnikte koord kun je de naam van de baby maken en die vastmaken op een houten plaatje.  

FeedbackCompany
9,1
827 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Tie dye terug van weggeweest: jouw guide voor tie dye creaties

Het leuke aan tie dye is dat je je creativiteit compleet zelf in de hand hebt. Daar houden we van bij Crafts & Co. Wil je aan de slag met tie dye? Lees onze tips en we wensen je veel plezier!

Wij worden beoordeeld met een 9,1!

FeedbackCompany
9,1
827 beoordelingen
Openingstijden 9,1

Beatrix Bölke

9,0

"3d Stift"

Beatrix Bölke - 28-11-2021

Nelie Visser

8,0

"Prima"

Nelie Visser - 28-11-2021

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op 020 – 261 4883.