Tools & Materialen

Een echte hobbyist heeft zijn tools en materialen op orde. Althans, op orde… een hobbyist is natuurlijk nooit klaar met het zoeken naar nieuwe technieken, stoffen en gereedschappen. Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

Crafts&Co is de shop voor iedere hobbyist

Crafts&Co is een jonge organisatie die bestaat uit een groep enthousiaste mensen. Wij weten wat er leeft in de hobbywereld en doen er alles aan om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties. Alles om jou te kunnen voorzien van de meest vernieuwende tools, hoge kwaliteit materialen en vernuftige technieken. Houd je dat zelf niet zo nauw bij, maar kun je wel van jezelf zeggen dat je een hobbyist in hart en nieren bent? Geen zorgen! Bekijk gewoon regelmatig de website van Crafts&Co, en je ziet dat wij het werk vóór je hebben gedaan. We struinen beurzen af, weten de juiste plekjes op internet te vinden en proberen vooral zelf heel veel uit voor het optimale assortiment.

Wat voor tools en materialen heeft Crafts&Co?

Crafts&Co heeft alle tools en materialen die je maar nodig hebt. Of je nou een fervent tekenaar of schilder bent, of je liever bezighoudt met embossing, graveren of werken met een lightpad: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden hoge kwaliteit voor een vriendelijk prijsje. Folie voor je hot foil applicator of hot foil pen, extra opzetstukken voor je graveertools, inktvoorraden voor je airbrush, aluminiumdraden voor je wire jig: alles wat je maar kunt bedenken, hebben we bij Crafts&Co.

Voor welke hobby’s kan ik tools en materialen krijgen?

Crafts&Co heeft tools en materialen voor lightpads, airbrush, embossing, graveren, hot foiling, wire jig en vinyl. Heb je ergens een vraag over voordat je gaat bestellen, of heb je juist iets besteld waarover je thuis nog een vraag blijkt te hebben? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice!

 

FeedbackCompany
9,0
1167 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Hot foil: de technieken, de creaties en de magie

Hoe werkt Hot Foiling en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Nou, heel veel dus! Ontdek de vele manieren waar je hot foil voor kunt gebruiken en ga aan de slag.

Airbrush: schildertechniek met eindeloos veel opties

Wist je dat er eindeloos veel opties zijn als je met een airbrush aan de slag gaat? In deze blog vertellen we je meer over de schildertechniek én waar je jouw airbursh pistool allemaal voor kunt gebruiken!

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1167 beoordelingen
Openingstijden 9,0

Leon Huijs

10,0

"Goed en snelle levering klopt allemaal "

Leon Huijs - 16-08-2022

AM van de Ridder

10,0

"Goed product, snelle service"

AM van de Ridder - 16-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.