Embossing

Embossing is een creatieve versiertechniek waarbij geen gekleurde inkt, maar poeder wordt gebruikt. Er zijn verschillende vormen van embossing. Crafts&Co heeft diverse producten, tools en poeders voor deze hobby. Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

Wat is embossing?

Embossing is een decoratietechniek die op verschillende manieren kan worden toegepast. De gemeenschappelijke deler: bij alle toepassingen van embossing heb je een embossing pen met speciale inkt nodig, een doosje embossing poeder en een heat gun. Hoe het werkt? Je tekent of schrijft een creatie op papier met de embossing pen die is gevuld met doorzichtige inkt. Vervolgens strooi je embossing poeder in één van onze 10 kleurvariaties op het papier. Verwarm het poeder met een Crafts&Co heat gun om het te laten smelten en daarmee definitief vast te laten plakken. Klaar is kees!

Wat voor soorten embossing zijn er?

Crafts&Co heeft twee verschillende pakketten waarmee je met embossing aan de slag kunt. Het Heat Embossing Starter Kit is ideaal voor als je wilt kennismaken met embossing. Het pakket bevat een dubbelzijdige embossing pen zodat je zowel fijne als dikkere lijnen kunt trekken. Daarnaast krijg je er een heat gun en drie kleuren embossing poeder bij, zodat je direct op de ‘traditionele’ manier aan de slag kunt zoals hierboven beschreven. Crafts&Co biedt ook nog een ander pakket: de embossing stempelset. Hiermee kun je op een andere leuke manier met embossing aan de slag. Deze set bevat namelijk niet alleen een embossing pen, maar ook twee stempelkussens en maar liefst 10 leuke stempeldesigns! Ideaal voor als je wel aan de slag wilt met embossing, maar zelf niet zo’n creatieve of vaste hand hebt. De ontwerpen zijn al voor je gemaakt; jij hoeft de stempels alleen maar op je hobbyproject te drukken en poeder eroverheen te strooien.

Unieke toepassingen van embossing

Je kunt embossing natuurlijk op allerlei papieren oppervlakken toepassen. Denk hierbij aan het versieren van kaarten, brieven en enveloppen. Maar wist je dat de Crafts&Co embossing-sets ook geschikt zijn voor het versieren van bijvoorbeeld glas, hout, karton en keramiek? Zo maak je prachtige vazen, drinkglazen, servies en meubels!

     

FeedbackCompany
9,0
1242 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Hot foil: de technieken, de creaties en de magie

Hoe werkt Hot Foiling en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Nou, heel veel dus! Ontdek de vele manieren waar je hot foil voor kunt gebruiken en ga aan de slag.

Airbrush: schildertechniek met eindeloos veel opties

Wist je dat er eindeloos veel opties zijn als je met een airbrush aan de slag gaat? In deze blog vertellen we je meer over de schildertechniek én waar je jouw airbursh pistool allemaal voor kunt gebruiken!

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1242 beoordelingen
Openingstijden 9,0

Sacha Jansen

10,0

"Fijne medewerkers en bedrijf!"

Sacha Jansen - 25-09-2022

Sarah

10,0

"Top"

Sarah - 25-09-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.