Lightpads

Crafts&Co heeft mooie lightpads in verschillende formaten en uitvoeringen. Ideaal voor iedere hobbyist die op hoger niveau wil tekenen en schetsen! Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

Wat is een lightpad?

Een lightpad is een moderne, dunne lichtbak die je gebruikt om tekeningen, ontwerpen en letterdesigns over te trekken. Dit hobby-accessoire is daarom perfect voor iedereen die doet aan tekenen, ontwerpen, photo sketchen en handletteren. Heb je zelf niet zo’n vaste hand of aangeboren tekentalent? Dan gebruik je het lightpad van Crafts&Co effectief om je een handje te helpen en om lijnen, figuren en symbolen gemakkelijk over te nemen. Maar ook als je wèl een ervaren tekenaar of ontwerper bent, is de lightpad ideaal. Door eerst een schets te maken op kladpapier en die in de lichtbak te leggen, neem je het ontwerp gemakkelijk definitief over zonder het risico te lopen dat je fouten maakt op je dure papier.

Hoe werkt een lightpad of lichtbak?

De glasplaat waaronder je je schets legt, wordt van onderaf belicht met LED-verlichting. Hierdoor zie je ieder detail haarscherp. Wanneer je er vervolgens een nieuw papier bovenop legt, is de schets nog steeds zichtbaar en neem je het design gemakkelijk over. Of je dat nu doet met potlood, pen, stift of kwast: dat maakt niet uit. De lightpad werkt met een USB-kabel en –adapter.

Voor welke hobbyprojecten is een lightpad geschikt?

Je kunt het lightpad, oftewel een lichtbak, gebruiken voor veel verschillende soorten teken- of schilderprojecten. Zo is de Crafts&Co lightpad dus handig als je geen fouten wilt maken op duur papier. Maar ook als je een schilderij maakt waarvoor je een eerste schets hebt opgesteld, is de lightpad perfect. Door de schets in de lichtbak te leggen en vervolgens over te schilderen, voorkom je dat er potloodlijnen op je creatie te zien zijn. Ook voor het decoreren van textiel, zoals t-shirts, is de lightpad geschikt. Span het textiel over de plaat en verven maar!

Unieke tip voor gebruik van lightpad

Op zoek naar iets totaal nieuws voor je volgende hobbyproject? Probeer dan het lightpad eens te combineren met je fotocamera! Leg bijvoorbeeld een mooie bloem, al dan niet gedroogd, in de lichtbak en kijk wat het effect doet op beeld. Je zult zien dat de LED-verlichting van onderaf een mooi effect geeft en dat je de bloem prachtig op de foto kunt zetten.

FeedbackCompany
9,0
1167 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Hot foil: de technieken, de creaties en de magie

Hoe werkt Hot Foiling en wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Nou, heel veel dus! Ontdek de vele manieren waar je hot foil voor kunt gebruiken en ga aan de slag.

Airbrush: schildertechniek met eindeloos veel opties

Wist je dat er eindeloos veel opties zijn als je met een airbrush aan de slag gaat? In deze blog vertellen we je meer over de schildertechniek én waar je jouw airbursh pistool allemaal voor kunt gebruiken!

Wij worden beoordeeld met een 9,0!

FeedbackCompany
9,0
1167 beoordelingen
Openingstijden 9,0

Leon Huijs

10,0

"Goed en snelle levering klopt allemaal "

Leon Huijs - 16-08-2022

AM van de Ridder

10,0

"Goed product, snelle service"

AM van de Ridder - 16-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op + 31 20 2614883.