Scrapbooking & Journaling Materialen

Je kunt al een mooi scrapbook en bullet journal maken met de basics. Een mooi notitieboek of plakboek, een goede lijm, foto’s, plaatjes en een pen, stift of potlood. Zeker als je zelf creatief bent aangelegd kan dit al volstaan om een mooie creatie te maken. Maar je kunt het echt zo gek maken als je zelf wilt met de leukste tools voor scrapbooking en journaling. Bij Crafts & Co zit je daarvoor in elk geval goed. Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Kleur

Bekijk alles

De leukste tools voor scrapbooking 

Vind je die recht-toe-recht-aan-fotoplakboeken toch echt een beetje saai worden? Een leuke twist is zo gemaakt dankzij deze Crafts & Co creatieve papiersnijder! Dit is een superhandige tool waarmee je binnen een handomdraai de mooiste sierlijke randen aan je foto’s en andere stukken papier maakt. De papiersnijder heeft 12 verschillende patronen. Je legt je foto langs de handige lineaal, kiest een patroon uit en haalt het mesje erlangs. Je foto’s zien er direct een stuk vrolijker uit. Het geeft een leuk effect als je verschillende sierpatronen afwisselt en zo je scrapbook een vrolijke noot geeft. 

Met de portable label printer maak je leuke labels in de vrolijkste kleuren en prints. Superhandig om bijvoorbeeld bijschriften bij foto’s eens op een andere manier te doen! Je kunt de bijschriften natuurlijk ook al opleuken door gekleurde stiften en pennen te maken, maar deze labels geven ook een heel leuk effect. Je print ze met de portable label printer, plakt ze in je scrapbook en beschrijft ze vervolgens eenvoudig. Teksten kun je overigens ook aanbrengen door ze middels de bijbehorende app mee te laten printen!     

De leukste tools voor je bullet journal 

Ben jij een journaler in hart en nieren? Dan maak je waarschijnlijk ook het liefst zelf je eigen boekjes, in plaats van dat je een kant en klaar notitieboek koopt. In dat geval is deze Mushroom Punch wel wat voor jou. Deze puncher maakt niet zomaar gaten in je journal-pagina’s, maar gaten in de vorm van paddenstoeltjes! Hoe leuk is dat? Je stanst de gaten gemakkelijk in je pagina’s, er kunnen 7 bladzijden tegelijk in de puncher. Vervolgens stop je ze in een ringband om je planner of bullet journal mee samen te stellen. 

 

FeedbackCompany
9,1
827 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

De laatste blogberichten

Maak je eigen trackers voor je goede voornemens

Ken jij de ‘tracker’ trend al? Een tracker is een creatief hulpje in je planner of bullet journal, waarmee je gemakkelijk doelen, gewoontes, taken en gevoelens bijhoudt.

Wij worden beoordeeld met een 9,1!

FeedbackCompany
9,1
827 beoordelingen
Openingstijden 9,1

Beatrix Bölke

9,0

"3d Stift"

Beatrix Bölke - 28-11-2021

Nelie Visser

8,0

"Prima"

Nelie Visser - 28-11-2021

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op 020 – 261 4883.